Elkészültek az új PD füzetek

Új csúcstechnológiás nyomtató a digitális üzemben
2015.06.12
Megjelent az új, 2016-os naptárkatalógus
2015.09.18

Bagoly, róka, dino, sci-fi, fánk, macaron, lollipop – többek között ezek a grafikák szerepelnek a Pátria Design füzetek legújabb, 2015-ös kollekciójának borítóján.

A saját gyártású és forgalmazású Pátria Design füzetek tervezésére a termékfejlesztésért is felelős Jasik Zsuzsanna formakészítési vezető koordinálásával az év elején hirdettünk pályázatot a művészeti karon tanuló hallgatók körében. Az értékelésénél elsődleges szempont volt a fiatalos, lendületes, jól megkülönböztethető stílus, a különböző korosztályok (alsó és felső tagozatos, középiskolás és felsőoktatási intézmények hallgatók) igényeihez illeszkedő variálhatóság, illetve a kollekció kialakításának lehetősége. A beérkezett alkotások közül Maróti Réka, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola mesterszakos hallgatójának pályaművét ítéltük a legjobbnak, a tervei alapján elkészült mintakollekciót elsőként a Pátria Roadshow 2015 országos rendezvénysorozaton mutattuk be.

Az új dizájn mellett két vadonatúj füzettel is készülünk a következő tanévre. Az általános iskola első osztályosai számára ajánlott „Első matematikafüzetem” az átlagosnál nagyobb, 8×8 mm-es négyzetrácsozású, így elegendő hely jut a számok írására, gyakorlására. Az „Első mesefüzetem” szintén az írni tanuló kisiskolásoknak készül, különlegessége, hogy a sima és vonalas oldalak váltakozva követik egymást, a simára rajzolni, a vonalasra írni tudnak a gyerekek.

Az új PD füzetek a Pátria Papír szaküzletekben és viszonteladói partnereinknél vásárolhatók meg.