Tanúsítványok

A hazai nyomdaipar egyik vezető cégeként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink és szolgáltatásaink minden tekintetben megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak, a hatályos jogszabályok és szabványok követelményeinek. Törekszünk működési folyamataink hatékonyságának, megbízhatóságának folyamatos ellenőrzésére és javítására, ennek érdekében integrált minőség-, környezet- és információbiztonsági irányítási rendszert működtetünk, és az alábbi szabványokat vezettük be:

TBT minősítés

A minőségtudatosság, a minőségi munkavégzés számunkra olyan alapérték, amelyet minden dolgozónktól elvárunk munkája során. Erőforrásaink közül munkatársaink szakmai tapasztalatát és tudását tekintjük a legfontosabbnak, ezért rendszeres továbbképzésekkel biztosítunk lehetőséget tudásuk és kompetenciáik fejlesztésére.

Cégünk elkötelezett a környezetbarát technológiák és megoldások alkalmazása iránt. A papír- és nyomdaipar környezettudatosságának fejlesztése terén végzett tudatformáló, példamutató tevékenységünket bizonyítja, hogy 2014 óta minden évben elnyertük Az Év Zöld Nyomdája címet .