Megjelent az új, 2016-os naptárkatalógus

Elkészültek az új PD füzetek
2015.08.06
Pátria honlap újratöltve
2015.10.30

Több mint 600 terméket tartalmaz a 2016. évi naptárkínálatunkat bemutató katalógus, amelynek összeállításánál ezúttal is a különféle felhasználási lehetőségeket, piaci igényeket és trendeket vettük figyelembe.

Frissítettük az egyes naptártípusokat, a borító- és színválasztékot, valamint számos újdonsággal is jelentkezünk a már jól bevált, népszerű termékek mellett.

A katalógus tematikája változatlan, idén is a legfontosabb típusok szerint csoportosítottuk a naptárakat: határidőnaplók, tárgyalási naplók, zsebnaptárak, gyűrűs kalendáriumok, asztali, fali és speditőrnaptárak szerepelnek választékunkban. Emellett a tárgyalások és konferenciák sikeres lebonyolításához nélkülözhetetlen eszközöket, exkluzív írószereket is kínálunk.

A katalógusban bemutatott termékeknél az alapadatokon kívül az extrákat és emblémázási módokat is feltüntettük, a fejezetek elején pedig külön is összegyűjtöttük az adott naptártípusra vonatkozó egyediesítési lehetőségeket.

Bízunk benne, hogy az idei naptárválasztékunk is elnyeri az Ön és partnerei tetszését, és katalógusunkban megtalálják azokat a termékeket, amelyek segítenek kellemesebbé és praktikusabbá tenni mindennapjaikat 2016-ban is!

A 2016-os naptárkatalógus pdf formátumban letölthető a Kiadványaink menüpontban.