Új PD füzetekkel bővült termékkínálatunk

Új szaküzlettel bővült a Pátria Papír szaküzlethálózat
2016.04.05
Megjelent a Pátria iskolaszezon-katalógusa
2016.05.04

 Saját márkás design füzetek minden korosztálynak!

 

Új, innovatív PD füzetekkel bővítettük kínálatunkat.

Termékfejlesztő csapatunk legújabb innovációja a színezhető borítójú PD füzetek! A füzet alkotásra ösztönöz, a színezés kikapcsol és megnyugtat, teret ad a kreativitásnak és az önkifejezésnek, valamint fejleszti a koncentrációs és motorikus képességeket.

Újragondoltuk a korábban csak az első osztályosok számára elérhető mesefüzetünket is. Mostantól az Írok és rajzolok széria részeként 1-4. osztályig minden nebuló számára elérhető a kreativitást fejlesztő speciális PD füzet, amiben a vonalas és sima lapok váltakozva követik egymást. Az írni tanuló első osztályosok számára a formák, betűelemek, betűk és szavak gyakorlásához, a 2-4. osztályosoknak mondatok, fogalmazások írásához, tollbamondáshoz, valamint rajzoláshoz, mesék illusztrálásához ajánljuk.

A Strawberry Project Budapest csapatának eperkölteményei mostantól a Pátria vonalas, sima és szótár füzetein is visszaköszönnek!  A füzetek tűzött és spirál formátumban is elérhetőek.

Külön fiús és lányos füzetkollekciót is terveztünk extrém sport és fashion fantázianevekkel.

Az új füzetkollekciók elérhetőek a Pátria Papír szaküzlethálózat egységeiben, illetve a www.patriapapir.hu és irodaszer.patria.hu webáruházakban.