Új szaküzlettel bővült a Pátria Papír szaküzlethálózat

Zöld akció az Év Zöld Nyomdájától!
2016.03.31
Új PD füzetekkel bővült termékkínálatunk
2016.04.28

Megnyílt a Pátria Papír szaküzlethálózat legújabb szaküzlete Budapesten.

Az április 4-én megnyitott új helyszínen a Pátria Papír szaküzletekben megszokott kiváló minőség, széles választék és kedvező árak várják a vásárlókat. A folyamatosan bővülő kínálatban számos világmárka legújabb termékei, egyedi kollekciói is szerepelnek: írószerek, különféle méretű és kivitelű füzetek, irattartók, jegyzettömbök, irodai, illetve kreatív eszközök.

Az új szaküzlet termékválasztéka hangsúlyosan a céges vásárlók igényeit is igyekszik kielégíteni a lakossági vásárlók mellett. Az üzlet közvetlen közelében található Kormányablaknál való ügyintézéshez hasznos termékek kerültek előtérbe a választékban, de mindemellett a termékportfólió kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy mindenki megtalálja az igényének megfelelő termékeket.

 

A Pátria Papír szaküzlethálózatban beváltható utalványok, kedvezmények az új szaküzletben is igénybe vehetők.

Az 1893-ban alapított, közel 350 munkavállalót foglalkoztató, 100% hazai tulajdonban lévő Pátria Nyomda Zrt. Magyarország egyik vezető nyomdaipari, illetve papír-, író- és irodaszer kis- és nagykereskedelmi cége. A legújabb budapesti helyszínnel 23 üzletre bővült a szaküzlethálózat egységeinek a száma, amelyek közül 9 a fővárosban, további 14 pedig a főbb városokban, megyeszékhelyeken található.

 

Az új, 28. számú Pátria Papír szaküzlet elérhetősége:

 

Budapest, 18. kerületi Pátria Papír Szaküzlet

1181 Budapest, Üllői út 443.

Tel.: 20/934-2312

E-mail: 18kerulet.bolt@patria.hu

Nyitva tartás: H-P: 8.00-16.30