Megjelent a Pátria iskolaszezon-katalógusa

Új PD füzetekkel bővült termékkínálatunk
2016.04.28
Egyedi mágneses könyvjelzők az Ünnepi Könyvhétre!
2016.05.18

Az új Pátria iskolaszezon-katalógus már print és digitális formátumban is elérhető, keresse szaküzleteinkben, területi képviselőinknél és weboldalainkon!

A katalógus megújult formában, újragondolt koncepció szerint készült. A termékkategóriák kereshetőbbé tétele érdekében az egyes fejezetekhez színkódokat használtunk, hogy a tartalomjegyzéken túlmenően is megkönnyítsük a kiadvány használatát.

Számos, a Pátria Nyomda égisze alá tartozó PD márkájú termékkel bővült ez évi kínálatunk. Katalógusunkban megtalálhatja innovatív füzetcsaládunkat, az Írok és rajzolok füzeteket, amelyeket 1-4. osztályig ajánlunk a gyermekek kreativitásának fejlesztésére. A füzetcsalád különlegessége a sima és vonalas lapok váltakozása, amely remekül használható tollbamondások, történetek illusztrálására, betűelemek és betűk külön gyakorlására.

Legújabb termékcsaládunk a színezhető borítójú füzetek, amelyekkel fejleszthetők a motorikus képességek, a kreativitás, de mindemellett már önmagában is szórakozást nyújt a borítók változatos mintáinak színezése, dekorálása. A füzetek spirál és tűzött formátumban is elérhetőek.

A 3D-s borítójú füzeteink nagy tetszést arattak a 2016-os Pátria Roadshow során, így természetesen ezekkel is találkozhat kiadványunkban. Sajátmárkás füzeteink mellett továbbra is elérhetőek a Clairefontaine, Ars Una, Pigna termékek is.

A füzetek mellett a legnagyobb írószer-világmárkák – például Pentel, Cello, Ico, Staedtler, Stabilo – újdonságai, termékei is széles választékban kerültek a katalógusba.

Az aktuális trendet követő Converse, O’Neill, Nike, Clarefontaine, Ars Una hátitáskákkal, iskolatáskákkal is bővítettük kínálatunkat. A táskák között mindenki megtalálja a kedvére valót az anatómiai kialakítású termékektől kezdve a design – Star Wars, Angry Birds, Minions, Mickey Mouse, Think Pink, Lamorghini mintákkal ellátott iskolatáskákig.

Az iskolakezdéshez elengedhetetlen termékeken kívül az iratrendezéshez, iskolák, osztálytermek, tanári szobák felszereléséhez is rengeteg eszközt ajánlunk.

A 2016-os katalógust letöltheti a patria.hu weboldalról, illetve a Pátria Irodaszer webáruházunkból is.

Újdonságként katalógusunk lapozható formátumban is elérhető!