Tanári zsebkönyvek, minden helyzetre

Marketing lehetőségek latex nyomtatóval
2018.03.29
Import beszerző
2018.04.19
tanári zsebkönyvek

Ma már mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, ez alól a pedagógusok sem kivételek, ám egy papíralapú határidőnapló kezelhetőségét, megbízhatóságát és gyorsaságát még egyetlen applikáció, elektronikus eszköz sem tudta pótolni. Különösen igaz ez, ha a kiadvány annyira átgondolt és alaposan előkészített, mint a Pátria Nyomda saját tervezésű és gyártású tanári zsebkönyve.

A tanári zsebkönyv tavalyi, első megjelenését igen komoly igényfelmérés előzte meg a pedagógusok körében. A mostani, 2018/19-es tanévre szánt példányok a korábbi négy helyett már nyolc különböző borítóval garantálják, hogy minden felhasználó megtalálja a kedvéhez, stílusához valót.

A tanári határidőnaplók kellemes tapintásáról, komfortjáról szivacsos borítótábla gondoskodik, a könnyebb kezelhetőséget pedig jelzőszalag és letisztult szerkesztés, fehér papír segíti. Az A/5-ös formátum miatt a 200 oldalas kiadvány könnyen forgatható, kézre áll, a gondos kialakításnak, kötésnek köszönhetően pedig a kötet biztosan jól bírja majd a mindennapos szállítást és használatot, vagy a gyakori lapozgatást.

A korábbi visszajelzések, és a tavalyi tanári zsebkönyv tapasztalatai alapján a határidőnaplóban rengeteg hasznos funkció kapott helyet, miközben szándékaink szerint nem maradt benne semmi felesleges. A legtermészetesebb, hogy bőséges hely áll rendelkezésre a különböző feljegyzésekhez. Emellett található benne heti beosztás az egyszerűbb munkatervezésért, de ugyanígy havi tervező is. Van összesített naptár az aktuális és a következő tanévre, illetve megtalálható a kötetben minden névnap és a fontosabb világnapok – ezt a funkciót az osztályfőnökök különösen kedvelik. Feltüntettük a nemzeti, egyházi és más ünnepet, munkaszüneti napot, egyéb jeles napokat.

Várakozáson felüli igény van a telefonregiszterre, így ez sem maradt ki a pd sajátmárkás tanári zsebkönyvből, ahogy helyet kapott az osztálynévsor, csengetési rend, órarend is. Külön részt alakítottunk ki az iskolai programok és rendezvények számára. A pedagógusok visszajelzéseiből kiderült, mennyire szeretik azt is, hogy a kiadvány minden hétre tartalmaz egy válogatott idézetet.

A kötet ár-érték aránya is kiemelkedő, mindössze 1349 forintért juthat hozzá minden érdeklődő a Pátria Papír szaküzletekben, a www.patriapapir.hu lakossági, illetve a http://tanugy.patria.hu címen elérhető tanügyi webáruházban is.