Mesebeli családom – FELHÍVÁS RAJZPÁLYÁZATRA

Import beszerző
2018.04.19
Mióta ünnep a gyereknap, és mihez kezdjünk ilyenkor?
2018.05.24

A 2018-ban fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Pátria Nyomda Zrt. Rajzpályázatot hirdet a naptárportfóliójában szereplő, saját tervezésű és gyártású, a családok programszervezését segítő Családi tervező naptár 2019. évre érvényes kiadásához Mesebeli családom témakörben:

  • Milyen lenne, ha szuperhősök lennének a családtagjaid?
  • Milyen világban élnétek, ha a kedvenc meséd szereplői lehetnétek?

A naptár 12 hónapjánál 1-1 kiválasztott kép jelenik meg fejlécben. A kép mérete: A3-as rajzlap hosszanti irányban elfelezve, pontos mérete: 42 x 15 cm. A képeket fektetett formátumban kérjük megrajzolni!

Az alkotások szabadon választott technikával készülhetnek, színes kivitelben.

A rajzversenyt általános iskola alsó tagozatos tanulói számára hirdetjük meg.

Az elkészített műveket legkésőbb 2018. június 8-ig kérjük eljuttatni postafiók címünkre: Pátria Nyomda Zrt. – 1507 Budapest, Pf. 128. A borítékra kérjük írják rá: „Mesebeli családom Rajzpályázat”

Kérjük, hogy a pályázattal együtt a jelentkezési lapot is mellékeljék, ez is feltétele a pályázaton való részvételnek.

Zsűrizés: A beérkezett pályázatok közül a Pátria Nyomda Zrt. munkavállalóiból álló 5 fős zsűri választja ki a naptár elkészítéséhez felhasználni kívánt 12 nyertes alkotást.

Díjazás: A 12 kiválasztott alkotás készítője 10 000 Ft értékű ajándékcsomagban részesül és 3 db Családi tervező naptárt is kap. Illetve a nyertes diákok felkészítő pedagógusainak a 2018/2019 tanévre érvényes Tanári zsebkönyvet küldünk ajándékba.

Eredményhirdetés: 2018. június 15-én 15 órakor

A nyerteseket e-mailben, postán értesítjük, a nyertes pályázatokat megjelentetjük a https://patria.hu/category/aktualitasok/ honlapon és a https://hu-hu.facebook.com/patrianyomda  Facebook oldalunkon.A nyereményeket 2018. szeptember végéig juttatjuk el  a nyerteseknek.

További információ: marketing@patria.hu

A részletes versenyszabályzatot és a részvételhez feltétlenül szükséges jelentkezési lapot a linkeken találják meg!