Szintlépés a Pátria flexóüzletágában

Pátria Karrier
Gépmester
2021.03.02
Új elnök áll a Nyomda- és Papíripari Szövetség élén
2021.04.15

A Pátria Nyomdában 2015-ben vezettük be a flexótechnológiát. A fiatal, de annál dinamikusabban fejlődő nyomtatási eljárással főként csomagolóanyagokat, címkéket állítunk elő flexó, illetve a digitális-flexó hibrid nyomdagépeinken, amelyek mellé további két nagy teljesítményű gépet telepítünk idén az első negyedévben. A beruházásnak köszönhetően megháromszorozzuk az eddigi gyártási volument, így hamarosan az ország egyik jelentős kapacitású flexóüzemével rendelkezünk.

A beruházással célunk, hogy még gyorsabban, rugalmasabban és kedvezőbb feltételekkel álljunk valamennyi ügyfelünk és partnerünk rendelkezésére. Az új termelőberendezések folyamatos működtetésével hatékonyságunkat nagymértékben tudjuk növelni, ebben a Pátriától már megszokott stabil, megbízható, professzionális nagyvállalati háttér is segítségünkre van.

A legkorszerűbb hibridtechnológia révén már nem csak a hagyományos és digitális nyomtatási eljárás előnyeit tudjuk ötvözni, hanem a méretgazdaságosság miatt a kompakt, kis mennyiségektől a nagy példányszámokig versenyképes megoldást kínálunk az egyre dinamikusabban fejlődő, folyamatos megújulást igénylő csomagolóanyagok piacán (papír és műanyag alapú öntapadó anyagok, fém- és műanyag fóliák, flexibilis csomagolóanyag, bliszterfóliák, szendvicscímkék, termopapírok stb.).

Beruházásaink változatlanul azt erősítik, hogy a Pátria nem csak nyomda, hanem komplex szolgáltatásokat és korszerű megoldásokat kínáló partner: a tervezéstől az adatbázis-kezelésen át a készletezési, logisztikai feladatokban is stabil és megbízható szolgáltatója a különböző szektorban működő cégeknek és a hazai nyomdaipari vállalkozásoknak.

A flexótechnológiáról és a beruházásról a Magyar Grafika idei első lapszámában olvashat részleteket.