Dekoráljunk együtt!
2018.11.30
Adni öröm, de kitalálni nem könnyű
2018.12.05

December hónapban minden naptárunkat, határidőnaplónkat 20% kedvezménnyel tudják megvásárolni. Kiváló segítőtárs a jövő évi teendők rendezésére, illetve nagyszerű ajándék a közelgő ünnepekre.

A naptárak mindig fontos részét képzik az új év kezdésének. Naptárkínálatunkban számos lehetőség közül válogathat, így mindenki megtalálja a neki megfelelő naptárformát. Idén is készültünk újdonságokkal, hogy termékeink kitűnjenek a széles kínálatából. Sok kivitelben léteznek ezek a kalendáriumok, ezekből számos típust mi is készítünk, akár egyedi gyártásra is, alacsony darabszám megrendelése esetén is. A Pátria Nyomda Zrt. folyamatosan nyomon követi a vásárlói igényeket és trendeket, hogy mindig az Önök számára tökéletes termékeket hozhassa el a boltok polcaira.

Budapesti üzemünkben gyártunk
– határidőnaplót,
– asztali naptárat,
– fali naptárat,
– lemeznaptárat,
– speditőrnaptárat,
– zsebnaptárt,
– öröknaptárt,
– könyvjelzőnaptárat,
és egyedülálló családi tervezőnaptárat. Minden naptárnak más-más funkciója van az emberek életében. Például a saját tervezésű és kivitelezésű családi tervezőnaptár olyan családoknak készült akik szeretik egyben látni a családtagok havi beosztását. Ideális segítség anyukáknak, apukáknak, hogy minden fontos információ megmaradjon, ha a nyüzsgő hétköznapokban kimaradna valami.

Idei újdonságunk a könyvjelzőnaptár, ami az év minden hónapján használható. Beletehetjük ezeket a dekoratív könyvjelzőket az olvasnivalónkba, és emellett segít, hogy a névnapokkal is képben legyünk, és ne felejtsük el felköszönteni szeretteinket.

Határidőnaplóink több méretben, és osztásban is elérhetőek:
– A5-ös méret, napi bontással,
– B5-ös méret, heti bontással, fekvő elrendezésben,
– B5-ös méret, heti bontással, álló elrendezésben,
– B6-os méretben, heti bontással, fekvő elrendezésben,
– B6-os méretben, heti bontással, álló elrendezésben.
Naptárakat választhatnak a legújabb design elemekkel, a belső oldalak fehér és krémszínben (chamois) pompázhatnak. Választékunkban megtalálható több színű (fekete, barna, szürke, piros, bordó…stb) műbőrrel fedett, továbbá fényes vagy matt textúrájú fedéllel (nyomott mintás) ellátott naptár. Határidőnaplóink perforált sarokkal és jelzőszalaggal vannak ellátva, így könnyítve meg a használatot.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését tekintse meg kínálatunkat -itt-, vagy keressék minőségi naptárainkat a szaküzletekben!

Viszonteladóinkat kérjük, hogy a termékinformációval, a megrendeléssel kapcsolatban keressék bizalommal kereskedelmi képviselőinket!

A naptárvásár 2018. december 1. és 31. között érvényes, vagy a készlet erejéig!