Így vigyünk színt és rendszert a hétköznapokba!

ősz
Szóljon ez az ősz az alkotásról, fejlődésről!
2019.09.30
festészet
Ragadjon ecsetet a Magyar Festészet Napján!
2019.10.17
hétköznapokba

A nyár a szabadságolások időszaka, az ősz beköszöntével azonban mindenkinek vissza kell rázódnia a munkába. Ez persze nem jelenti azt, hogy a hétköznapokba is! Az irodai környezetet remekül feldobhatja néhány új, színes és környezetbarát kellék, amelyek nem mellesleg segítenek irataink – és egyúttal gondolataink – rendszerezésében, és lendületet adhatnak az év hátralévő részére.

A szeptember éppen ezért ideális többek közt az irodai kellékek számbavételére, a hiányzó eszközök beszerzése. Hogy ebben segítsünk, a Pátria webáruházának kínálatából összegyűjtöttünk egy csokorra való hasznos és stílusos terméket – hogy mindenkinek jobban induljon az ősz!

Biztosan nem lesz többé gondja fontos papírjai biztonságos és áttekinthető tárolásával annak, aki az Exacompta 7 részes előrendezőjét választja. A prespánból készült, bővíthető gerincű előrendezőben akár 350 lap is elfér. A gyors eligazodáshoz a tartalomban a 6, színes belső elválasztó és az előre kivágott ablakok segítenek, a kiesést pedig a gumiszalag akadályozza meg.

A kiváló minőségű és elegáns termékeiről híres Exacompta termékpalettáján ezen kívül számos méretben és színben szerepelnek irattálcák, illetve iratpapucsok is, így tényleg mindenki megtalálhatja a számára ideális eszközt dokumentumai elhelyezésére. Ez ráadásul még messze nem minden; az Exacompta Iderama termékcsalád választékában ugyanis a legkülönfélébb gyorsfűzők, füzetboxok, gumis mappák vagy gyűrűskönyvek között böngészhetnek.

Aki pedig irodai iratrendezésbe fog, annak előbb-utóbb tűzőgépre és lyukasztóra is szüksége lesz. A Rapid Esselte Colour Ice mini lyukasztói nemcsak színt visznek a hétköznapokba, de praktikusak is, sőt hozzáillő burkolatút mini tűzőgépet is választhat hozzá!. Ha a lyukasztás nélküli lefűzést részesítik előnyben, a Durable Duraclip clip-mappáit ajánljuk jó szívvel!

És bár a fentiek között is számos környezetbarát terméket találunk, végezetül hadd hívjuk fel külön a figyelmet a 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból és csomagolással készülő, vegyes színű Info Notes jegyzettömbjeinkre, amelyek – miközben segítenek megóvni a bolygót – szintén kiváló szolgálatot tehetnek munkája során. Ősszel és azon túl is bármikor!