Barca vagy Real? Részünkről: mindkettő!

iskolakezdés
Tippeink tanévkezdéshez
2019.08.28
ősz
Szóljon ez az ősz az alkotásról, fejlődésről!
2019.09.30

A világhírű focicsapatok hazai szurkolói időről időre megkapják a kérdést: „hogyan tudsz ennyire rajongani egy ilyen távoli dologért?” Nos, ezt a szenvedélyt valóban csak az értheti meg igazán, aki teljes szívéből drukkol valamelyik együttesnek. A mérkőzések nyomon követése mellett pedig ennek a drukker identitásnak a szerves része, hogy az imádott alakulat nevével, címerével, játékosaival ellátott tárgyakkal veszi körül magát az ember. Az iskolakezdés közeledtével ehhez igyekszünk néhány tippet adni a két idehaza is roppant népszerű spanyol szuperklub szerelmeseinek – és persze az őket meglepni vágyóknak.

Augusztus vége felé a diákok és a szülők fél szemmel már a küszöbön álló „becsengetésre” figyelnek, de a focirajongó iskolásoknak különösen jól kezdődhet a szeptember. A nyár utolsó hónapja ugyanis egyet jelent a futballszezon újraindulásával, azaz a kedvenc csapatok ismét kifutnak a pályákra, hogy elkápráztassák rajongóikat.

A legnagyobb érdeklődés pedig világszerte a két spanyol gigász, a Barcelona és a Real Madrid mérkőzéseit övezi. Mivel mindkét nagy múltú csapatnak komoly rajongótábora van, természetesen nálunk mindkét csapathoz kötődően beszerezhetnek webáruházunkban jóformán mindent, ami csak a sulikezdéshez kellhet.

A „hovatartozást” leghangsúlyosabban talán egy iskolatáskával lehet kifejezni. A Real-szurkolók a csapat mezeivel jól harmonizáló kék és fekete színűt is választhatnak, ráadásul akár ergonomikus, akár anatómiai kivitelekben is. A Barcelona-szimpatizánsoknak pedig természetesen az elmaradhatatlan gránátvörös-kék iskolatáskával kedveskedünk, mágneszáras kompakt változatban is. A fiatal drukkerek ezen kívül a tornazsákjaik révén is megmutathatják, kiért dobog a szívük: íme, a madridi és a katalán felszerelések.

És hogy legyen is mit belepakolni azokba a táskákba, ott vannak még a különböző füzetek, füzetboxok, természetesen „realos” és „barcás” verzióban is, de utóbbi csapat rajongói akár a Messiék arcképével ellátott címkecsomaggal is elláthatják füzeteiket. De nem hiányozhatnak a palettáról a tolltartók sem: ezekből is mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, szurkoljon akár a Barcelonának vagy a Real Madridnak.