Tankönyvcsomagolás a Pátria Papír szaküzletekben
2019.08.22
Barca vagy Real? Részünkről: mindkettő!
2019.08.29
iskolakezdés

A felsősök számára az iskolakezdés rendszerint már olajozottan megy: előkerülnek a tolltartók és mappák és a gyerekek már tűkőn ülve várják, hogy újra találkozzanak a barátaikkal! A kisebbekkel más a helyzet. Akik most mennek első vagy második osztályba, nem tudják még, mire számítsanak, és büszkén, de izgatottan várják, mi történik. Az első osztály a szülők számára is kihívásokkal teli időszak: a tankönyvek bekötésétől kezdve, az első tolltartó kiválasztásáig minden iskolásunkat körülvevő tárgynak megnövekedett lesz a jelentősége. Minden szülő szeretne nemcsak praktikus és jó minőségű tanszereket (tollat, tolltartót, táskát, stb.) beszerezni, amelyek tetszenek is a gyerekeinek.

Az iskolakezdés időszakát megkönnyítendő az alábbiakban mutatunk néhány szép és megfizethető, okos tippet, miközben ne feledjük: az iskolakezdésre minden Pátria szaküzletben kosárértéktől függően mindenre 5-10-15% kedvezményt biztosítunk, az iskola- és hátitáskákra pedig automatikusan jár a 2000 Ft kedvezmény – hogy legalább emiatt ne kelljen izgulni.

24 színű, mégis kis helyet foglal például ez a látványos ceruzakészlet, ezeket a hajlékony vonalzókat pedig egyhamar nem törik majd el a gyerekek. Ez az összecsukható iskolai olló biztosan nem fogja kiszúrni a gyerkőc táskáját, és a lehulló ceruzaforgács sem koszolja majd össze a füzetek szélét a táska alján, ha ezt a többfunkciós, tartályos hegyezőt használjuk. Abszolút megfizethető, és a mintája miatt évek múlva sem válik kínossá ez a virágos hátitáska, míg a különböző színű füzetboxok a szamárfülektől óvják a munka- és más füzeteket.

A legkisebbek még a tollakkal is hadilábon állnak. Nemcsak gyakran elhagyják azokat, de nem egyszer szét is szedik, hogy aztán valamilyen alkatrész kimaradjon az összeszerelésnél, és megint csak cserélni kelljen. Számukra ezért a legegyszerűbb minőségi, szép, de egyszer használatos tollakat vásárolni. Bár jellemzően pont a legkisebbek járnak a legnagyobb, gyakran kétemeletes tolltartókkal, a valóban szükséges holmik sokszor egy jóval kisebb tartóba is elférnek. A lényeg, hogy a tolltartó védje meg a ceruzákat, mint például ez a pasztell színű változat.