Harmadik alkalommal lettünk Az Év Zöld Nyomdája!

MagyarBrands 2016 díjas a Pátria!
2016.10.17
Játékvásár – Akár 30-80% kedvezmény
2016.11.24
Év Zöld Nyomdája

Idén is sikeresen pályáztunk Az Év Zöld Nyomdája díjra, amelyet ezúttal már a legmagasabb, ötcsillagos minősítéssel vett át Orgován Katalin vezérigazgató október 18-án a Szily Kálmán Műszaki Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium épületében rendezett átadóünnepségen.

A papír-, nyomda- és csomagolóipar környezettudatos erőfeszítéseinek elismeréseként Magyarországon 2010-ben alapították meg a GPwA – Zöld Díjat (Green Printworld Award). A GPwA minősítési rendszerében olyan elvárások és azok pontozása szerepel, melyek megléte dokumentálható, ellenőrizhető: az értékelés a benyújtott pályázati dokumentáció, a helyszíni audit, a pályázó honlapja, publikációk, előadások, konferenciák, illetve a cég iparági megítélése alapján történik minden évben.

A Pátria Nyomda 2014-ben pályázott első alkalommal a díjra, akkor és a 2015. évi pályázaton is négycsillagos minősítést szereztünk, ezért az idén megszerzett maximális minősítés is bizonyítja elkötelezettségünket a környezettudatosság folyamatos fejlesztése iránt.