20% kedvezmény! – Pátria Látványnyomda nyílt Szolnokon

Ismét elnyertük Az Év Zöld Nyomdája díjat
2015.11.20
Van képem! A Pátria Nyomda legújabb szolgáltatása. www.vankepem.hu
Van képünk hozzá!
2016.01.06
Pátria Látványnyomda nyílt Szolnokon

20% nyitási kedvezmény - Pátria Látványnyomda nyílt Szolnokon

Ünnepeljen velünk! Megnyílt Szolnokon az első Pátria Látványnyomda. A látványnyomdában december 31-ig leadott rendelésekre 20% kedvezményt adunk!

Az országos bolthálózatban elsőként a 24. számú szolnoki Pátria Papír szaküzletben kezdte meg működését a Pátria Látványnyomda, ahol helyben, akár azonnali vállalással készülnek el a jövőben a leggyakrabban rendelt nyomdai termékek, névjegykártyák, szórólapok, meghívók, brosúrák.

A 2015. november 24-én rendezett átadó ünnepségen Orgován Katalin, a Pátria Nyomda Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelenteket. Megnyitó beszédében kiemelte, hogy a kapacitásbővítő beruházásnak köszönhetően rövid, akár azonnali határidővel, rendkívül kedvező áron vált elérhetővé a professzionális minőségű nyomdai gyártás a Szolnokon és vonzáskörzetében működő vállalkozások, cégek, intézmények, illetve az egyéni vásárlók számára.

„Kivételes helyzetet és lehetőséget jelent számunkra, hogy rendelkezünk nyomdai és irodaszer-üzletággal, a most átadott látványnyomda koncepciója is a két divízió együttműködéséből fakadó szinergiára épít. Szolnokot a rendelési volumen és az üzem kialakításához szükséges adottságok alapján választottuk első helyszínnek” – tette hozzá Orgován Katalin vezérigazgató.

A látványnyomdát Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlésének nevében Molnár Iván képviselő, a helyi Fidesz-frakcióvezetője nyitotta meg, majd ezt követően Tóth József, a Pátria Zrt. termelési igazgatója mutatta be részletesen is a látványnyomdában működő nyomó- és vágógépeket, technológiákat.

P1090271