Pátria Látványnyomda nyílt Szolnokon
20% kedvezmény! – Pátria Látványnyomda nyílt Szolnokon
2015.11.24
Valentin nap Pátria
Valentin-napra emlékkép emlékképp!
2016.01.25
Van képem! A Pátria Nyomda legújabb szolgáltatása. www.vankepem.hu

Van képem! A Pátria Nyomda legújabb szolgáltatása. www.vankepem.hu

Elindult a Pátria Nyomda Zrt. legújabb szolgáltatása a www.vankepem.hu!

A digitális fotózás korszakában jobb sorsra érdemes fényképeink gyakran csak számítógépünk tárhelyén, vagy memóriakártyáinkon kallódnak el. A fotóinkat egy-egy mapparendszer rejti, miközben elveszik a hagyományos albumok lapozgatásának, a fényképek nézegetésének élménye.

A Pátriánál ezt az élményt szeretnénk visszahozni, sőt, különlegesebbé tenni! A Van képem! projektünk keretében olyan fotókidolgozási szolgáltatást nyújtunk, ahol bárki művészi formában kézhez kaphatja saját készítésű fotóit, vagy a folyamatosan bővülő galériánkból választott képeket.

A kiválasztott, feltöltött fotót prémium minőségű matt vagy fényes művészi vászonra nyomtatjuk a legkorszerűbb technológiával és gépekkel. Lehetőség van a képek vakrámára feszítésére, de akár keretezés nélkül is rendelhető a nyomtatás.

A megrendelőfelületen keresztül a felhasználó személyre szóló üzenetet is feliratozhat a képre, vagy több fotó feltöltésével egyedi kollázst is összeállíthat.

A webáruházban különféle színezhető mandalasablonokat talál az érdeklődő. A sablon nyomtatása során használt vászon különlegessége, hogy vízfestékkel, temperával, filctollal vagy akár színes ceruzával is megfesthető, így hangulatunk és kedvünk szerint színezhetjük meg a választott képet.

A vakrámázott kép egészen különleges ajándék lehet, de akár saját otthonunkat, irodánkat is díszíthetjük vele.

 

Van képe hozzá?