Ismét elnyertük Az Év Zöld Nyomdája díjat

Elindult a Pátria Papír webáruház - www.patriapapir.hu
Elindult a Pátria Papír webáruház
2015.11.09
Pátria Látványnyomda nyílt Szolnokon
20% kedvezmény! – Pátria Látványnyomda nyílt Szolnokon
2015.11.24

2015-ben második alkalommal pályázta meg és nyerte el cégünk, a Pátria Nyomda Zrt. a P&E Mérnök és Nyomdász Kft. által meghirdetett Az Év Zöld Nyomdája 2015 díjat.

A GPwA díjátadóra a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesülettel közösen megrendezett környezettudatos szakmai napon megtartott „zöld” minikonferencia keretében 2015. november 20-án került sor a Pátria Nyomdában.

A díjjal a GPwA zsűrije a papír- és a nyomdaipar területén végzett környezetközpontú vállalatirányítást, a környezetkímélő technológiák alkalmazását, valamint a papír- és nyomdaipar környezettudatosságának fejlesztése területén végzett tudatformáló, példamutató tevékenységünket ismerte el. Az elmúlt időszakban végrehajtott fejlesztéseink is bizonyítják cégünk elkötelezettségét a környezetbarát technológiák és megoldások alkalmazása iránt.

A Konica Minolta Magyarország különdíját, egy 400 000 Ft értékű szoftvercsomagot idén a Pátria Nyomda Zrt. nyerte el, a díjat Faragó Sándor nyomdaipari kereskedelmi vezető adta át Orgován Katalin vezérigazgatónak.  

DSC_1839