Unikornis, flamingó és láma? Mind jöhet!

Balkezesek előnyben!
2019.08.13
Tankönyvcsomagolás a Pátria Papír szaküzletekben
2019.08.22

Aki nyitott szemmel jár a világban, észrevehette, hogy az utóbbi időben három imádnivaló állat, az unikornis, a flamingó és a láma is meglehetősen gyakran jön vele szembe. No, nem fizikai valójukban (az unikornis esetén ez elég meghökkentő is lenne), hanem különböző tárgyak díszítéseként. A népszerűségük töretlen, és mi is segítünk abban, hogy amikor az írószerek között válogatnak, ezekre a mindig derűt sugárzó lények közül is választhassanak!

Sok felnőtt is elcsábul egy-egy aranyos dekorfigura láttán, fiatalokra pedig mindez hatványozottan igaz. Éppen ezért különösen örülnek, ha az iskolába is magukkal vihetnek egy „csipetnyi jókedvet”.

A fent említett három „teremtmény” már velünk van egy ideje, rajongótáboruk pedig folyamatosan nő. A sort a mitikus egyszarvú nyitotta, amely többnyire a szivárvány társaságában jelenik meg, és azt igyekszik közvetíteni, hogy mindnyájan egyediek és különlegesek vagyunk. Mi is szeretnénk, ha sokan gondolkodnának így, ezért is készítettük el saját tervezésű és gyártású My Lovely Unicorn füzeteinket.

Az elbűvölő unikornis ezen kívül ott van golyóstollon, oldaljelölőn, radíron, sőt. különböző kialakítású tolltartókon is.

Az egyszarvú sikerén egy ideje osztozó flamingónak határozott előnye, hogy akár „élőben” is megcsodálhatjuk, és ehhez nem is kell messzire menni, hiszen idehaza is az állatkertek népszerű lakója. Sőt, a rózsás flamingó (amelyről a legtöbb díszítést mintázzák) például Európában is él, elsősorban a mediterrán régióban. Karcsúságával, látszólagos törékenységével és színével a szépséget, az eleganciát jelképezi, ezért is lett a kis-és nagylányok egyik kedvence.

A csodaszép, kecses madár pedig természetesen már a mi webáruházunkban is „megtelepedett”. Megtalálható többek közt többféle golyóstollon, leckefüzeten, tolltartón, mágneszáras jegyzetfüzeten, sőt, még egy egészen különleges  iskolatáskán is.

A legújabb hullámmal pedig a láma ért partot. Ő már kevésbé hivalkodó, sokkal inkább az egzotikumot, a harmóniát és nyugalmat hivatott megtestesíteni – nyugodtan mondhatjuk, sikerrel. Elég csak rápillantani erre a prémium minőségű, rosthegyű filctollakból álló készletre, vagy épp erre a többszintes, flitteres tolltartóra, hogy a láma a mi arcunkra is egy kis mosolyt csaljon.