Tanári és tanítói zsebkönyvek 2021/2022-es tanévi kollekciója

Új elnök áll a Nyomda- és Papíripari Szövetség élén
2021.04.15
Pátria Karrier
Gépkarbantartó
2021.06.24

Az évek óta töretlenül népszerű pd tanári zsebkönyveinket most rendkívül kezdeményes áron rendelhetik meg webáruházunkban!

A Pátria Nyomda saját tervezésű és gyártású kiadványait a pedagógusok igényei szerint, az általuk megfogalmazott javaslatokra, véleményekre alapozva készítettük el. A már tíz különböző borítódizájnt felvonultató 2021/2022-es tanévre készült sorozatunk most újabb termékekkel bővült: az alsó tagozaton tanító oktatási szakemberek számára összeállított tanítói zsebkönyvvel.

Az A/5 méretű, jelzőszalaggal ellátott, 176 oldalas heti beosztású tanítói zsebkönyv összesített naptárat tartalmaz a 2021/2022-es és a 2022/2023-as tanévekre, feltüntettük benne a névnapok mellett a fontosabb világnapokat és telefonregiszterrel, jegyzetelési lehetőséggel, valamint havi tervezővel láttuk el.

A zsebkönyv praktikus információk feljegyzésére is alkalmas, így használói külön oldalakon rögzíthetik a tanulói értékeléseket összesítve és egyénre szabottan is, a szülők elérhetőségét, osztályok névsorát, csengetési rendeket, órarendeket, valamint az iskolai programokat, rendezvényeket, tanítási szüneteket, amelyekhez megjegyzéseket is fűzhetnek.

A zsebkönyveket ide kattintva tekintheti meg!