Pátriás munkatársak a Hess András díjazottak között

Szűcs Tamás emlékére
2022.12.02
Tervezzen velünk! Megjelent a Pátria 2024-es naptárkatalógusa
2023.08.14

Jasik Zsuzsanna formakészítési vezető és Szentgróti Péter gépmester kapta meg 2023-ban a Nyomda- és Papíripari Szövetség díját, amelyet május 26-án adtak át Keszthelyen a szövetség éves közgyűlésén.

Mindkét kollégánk 2007-ben kezdett el a Pátriában dolgozni. Vezetőként Zsuzsa a munkatársak értékeire alapozva szervezi a feladatokat és irányítja csapatát, folyamatosan keresi a fejlődési irányokat, szereti a szokatlan megoldásokat. A szakmai kérdéseken túl fontos számára a kommunikáció a termékgyártás szereplőivel, a megrendelőktől a kollégákig, mindenkivel a harmonikus együttműködés megteremtésére törekszik.

Péter szakma iránti szeretete példamutató, a gépét saját tulajdonaként ápolja, kezeli. Felkészültsége megkérdőjelezhetetlen, látásmódja rendkívül széleskörű. Előre gondolkodik, folyamatosan keresi a gazdaságosabb megoldásokat. Tudását, tapasztalatát szívesen osztja meg kollégáival – különösen az ifjabb nyomdászjelöltekkel.

 

A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2007-ben hozta létre az első magyarországi nyomdászról elnevezett díjat, amelyre a tagvállalatok terjeszthetik fel dolgozóikat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez.  Az elmúlt tizenhat év alatt 91 cég 206 munkatársa részesült a rangos kitüntetésben.

Kollégáinknak szívből gratulálunk a megérdemelt kitüntetéshez, munkájukhoz további sok sikert kívánunk!