Pátriás munkatársak a Hess András díjazottak között
2023.05.31
Meghívó Pátriás Nyugdíjasok Találkozójára
2023.09.13

Pátria: stabil és megbízható partner a naptárgyártás terén is!

Nagy örömmel és büszkeséggel nyújtjuk át partnereinknek a Pátria Nyomda 2024-es sajátmárkás naptárválasztékát bemutató kiadványunkat, amelyben mindenki megtalálja a szükségleteinek és preferenciáinak megfelelő termékeket – függetlenül attól, hogy azokat tervezésre, napi teendők, határidők kezelésére vagy akár marketingeszközként a márka népszerűsítésére, ügyfélkapcsolatok építésére használja.

A Pátriára alapvetően jellemző minőség, egyediség és sokszínűség mutatkozik meg az 52 oldalon bemutatott, közel 200 saját tervezésű és gyártású naptárak kínálatában is.

A Pátria Naptárak 2024 kiadvány ide kattintva érhető el.

 

Mint minden évben, ezúttal is figyelembe vettük vásárlóink visszajelzéseit, kollégáink észrevételeit és az aktuális trendeket, amikor a választék meghatározásán, a tartalom és a dizájn kialakításán dolgoztunk. A közkedvelt, klasszikus termékek mellett több újdonsággal is bővítettük a szortimentet.

Tíz káprázatos borítóval, hasznos és változatos funkciókat kínáló tartalommal, praktikus B6 méretben jelent meg a Magnolia női tervezőnaptár.    

A Magamadom önismereti határidőnapló a tudatos életvezetés megteremtéséhez nyújt hathatós segítséget a benne található szokás- és hangulatkövetővel, napi tervezővel és jegyzetekkel.

A 26 letéphető lapot tartalmazó asztali könyöklőnaptár remekül használható munkahelyi környezetben, hiszen lehetővé teszi az információk könnyű elérését és áttekintését, jegyzetelést, fontos adatok feljegyzését.

Megtartottuk az előző évben bevezetett és jól bevált plusz egy hónap tervezőt, így a PerioD Calendar határidőnaplóink összesen 13 hónapon keresztül, 2024. január és 2025. január között használhatók. Gyönyörű új borítókat kaptak a legnépszerűbb kollekcióink mint az Abstract, Delux, Flowers, Intensive.

Új képekkel gyártottuk a Hangulatok asztali, valamint a csonka-, a fali és a könyvjelzőnaptárakat, és a Motivációs asztali naptár léleksimogató idézeteit is frissítettük.

A 2024-re készített sajátmárkás naptárkínálatunkban minden naptártípus elérhető:

 • határidőnaplók
 • zsebnaptárak
 • falinaptárak
 • asztali naptárak
 • speditőrnaptárak
 • plakátnaptárak
 • kártyanaptárak
 • tervezők
 • öröknaptárak
 • TB számfejtési naptár

Tudjuk, hogy az időbeosztás pontos betartása és a határidők szigorú vezetése az üzleti siker kulcsa. A Pátria sajátmárkás naptáraival egyszerűen és áttekinthetően rögzíthetők a fontos események, találkozók és határidőidők, ezzel is segítve a hatékony időgazdálkodást és az üzleti tevékenység optimalizálását. A hagyományos változat mellett partnereink számára egyedi tartalommal és egyediesített megjelenéssel is gyártunk naptárakat.

A naptár az egyik legnépszerűbb céges ajándéknak számít, amellyel egy vállalkozás egész évben az ügyfelek szeme előtt és keze ügyében lehet! Milyen előnyökkel jár az egyediesített naptár?

 • Marketingeszköz és termékismertetés: a logót, arculati elemeket tartalmazó naptárak felhívják a figyelmet a cégre, termékeire és szolgáltatásaira, amikor az ügyfelek vagy munkatársak használják az egyediesített naptárat, a cég folyamatosan jelen van az életükben.
 • Személyre szabott információk: az egyedi naptárak lehetőséget adnak arra, hogy személyre szabott információkat jelenítsünk meg, amelyek relevánsak a vállalkozás célközönsége számára. Az egyedi üzenetek célzottan megjeleníthetők a munkavállalók és a célcsoportok részére.
 • Ügyfélkapcsolatok és hűség: az egyediesített naptárak kiváló eszközt jelenthetnek az ügyfélkapcsolatok erősítésére és a hűség kialakítására. A naptárba beilleszthetők exkluzív ajánlatok vagy kedvezmények, amelyek csak a naptárat használó ügyfelek számára érhetők el. Ezáltal a naptár egyfajta hűségkártyává válhat, amely ösztönzi az ügyfeleket, hogy visszatérjenek a céghez megrendelőként.
 • Különbözni a konkurenciától: az egyedi információk, a brandelemek és a személyre szabás segítenek a másoktól való megkülönböztetésben, lehetőséget adnak kiemelkedni a tömegből, megkönnyítik a hatékonyabb kommunikációt a célcsoporttal.

Nekünk a Pátriában az ügyfél elégedettsége az elsődleges szempont, ezért személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, segítünk megtalálni a legmegfelelőbb naptárat, amely tökéletesen illeszkedik megrendelőink igényeihez. Néhány darabért jöjjön be bármelyik Pátria Papír szaküzletbe, vagy rendeljen webáruházunkból egyszerűen és kényelmesen. Ha pedig nagyobb mennyiségre vagy egyediesítésre van szüksége, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk, és kérjen személyre szabott ajánlatot – mindenre van megoldásunk!

Tervezze Ön is napjait, hónapjait, az egész évet velünk! Tervezzen a Pátriával!

 

A Pátria Naptárak 2024 kiadvány elérthető és letölthető erről a linkről: https://patria.hu/Naptarkatalogus_2024_webes.pdf