Megjelent a 2018-as Naptárkatalógus

Az uzsonnásdobozt ajándékba adjuk!
2017.08.10
Negyedik alkalommal is Az Év Zöld Nyomdája lettünk
2017.10.26

Egy katalógus az Ön igényeire szabva!

Megjelent a Pátria Irodaszer 2018-as Naptárkatalógusa, amelybe idén is számos újdonság került be figyelembe véve az aktuális trendeket, a partnereink visszajelzései alapján az elmúlt évek leginkább keresett termékeit.

A Naptárkatalógus mintegy 52 oldalon mutatja be naptár-, napló- és határidőnapló-kínálatunk jelentős részét, kiemelve mennyiségi kedvezményeinket és megnyerő áras termékeinket, amelyek ár/érték arányukat tekintve kiemelten jó választásnak bizonyulnak a teljes piac tekintetében is.

A katalógusban ezúttal is feltüntettük a termékek árát, amely 2018. január 31-ig érvényes.

Emellett idén új fizetési konstrukciót is ajánlunk partnereinknek figyelembe véve az iskolaszezon során már alkalmazott konstrukciót, amely a partnereink visszajelzése alapján jól vizsgázott az elmúlt években.

A tartozással nem rendelkező, átutalással fizető szerződéses viszonteladó partnereinknek ezúttal hosszabb fizetési határidőt biztosítunk az alábbiak szerint:

 

  • 2017. szeptember 15-ig leadott megrendelés esetén 120 nap
  • 2017. október 15-ig leadott megrendelés esetén 90 nap
  • 2017. november 15-ig leadott megrendelés esetén 60 nap
  • 2017. december 15-ig leadott megrendelés esetén 30 nap

 

Az ingyenesen terjesztett kiadvány nem csak nyomtatott formában készült el, hanem online, digitális lapozható katalógusként is elérhető mind a www.patria.hu weboldalon, mind a www.irodaszer.patria.hu nagykereskedelmi webáruházunkban.

 

Keresse az Ön ingyenes példányát kereskedelmi képviselőjénél és a Pátria Papír szaküzletekben!