Elkészült az új saját gyártású termékünk

Elindult a Pátria RoadShow 2017!
2017.03.22
Új, diszkont egységgel bővült a Pátria Papír hálózat
2017.05.16

Már rendelhető a Pátria legújabb saját gyártású terméke, a Tanári zsebkönyv!

A tavalyi év során számos pedagógus, intézményvezető, oktatási szakember vett rész piackutatásunkban, amelynek eredményeit összegezve a megfogalmazott javaslatokra, véleményekre alapozva készítettük el legújabb tanügyi termékünket annak reményében, hogy a mindennapokban praktikus, jól használható Tanári zsebkönyvet nyújthatunk át a pedagógusoknak.

Az A/5 méretű, jelzőszalaggal ellátott, 200 oldalas heti beosztású Tanári zsebkönyv négyféle különböző borítótervvel készült, hogy mindenki megtalálhassa a neki leginkább tetsző változatot. Összesített naptárat tartalmaz a 2017/2018-as és a 2018/2019-es tanévekre, feltüntettük benne a névnapok mellett a fontosabb világnapokat és telefonregiszterrel, jegyzetelési lehetőséggel, valamint havi tervezővel láttuk el.

A zsebkönyv praktikus információk feljegyzésére is alkalmas, így használói külön oldalakon jegyezhetik fel az osztályok névsorát, csengetési rendeket, órarendeket, valamint az iskolai programokat, rendezvényeket, tanítási szüneteket, amelyekhez megjegyzéseket is fűzhetnek. Különlegessége a Tanári zsebkönyvnek, hogy kifejezetten a piackutatásban felmerült igényeknek eleget téve egy-egy aktuális, motiváló idézet is bekerült minden héthez kapcsolódóan a kiadványba.

A Tanári zsebkönyvek már rendelhetőek tanügyi webáruházunkban a http://tanugy.patria.hu címen, a www.patriapapir.hu linken megtalálható kiskereskedelmi webáruházunkban, valamint a www.irodaszer.patria.hu oldalon elérhető nagykereskedelmi áruházunkban is.