A koronavírus hatása a Pátria Nyomdában
2020.09.18
Hetedik alkalommal lett az Év Zöld Nyomdája a Pátria!
2020.11.02

Szélesebb választékot, készletről történő azonnali szállítást és változatos egyediesítési lehetőséget kínálunk megrendelőinknek az idei naptárszezonban.

A rendkívül széles termékportfólióval rendelkező Pátria Nyomda a hagyományos TA naptárakon kívül 2017-ben jelent meg a piacon saját tervezésű és gyártású kalendáriumaival. A dizájn határidőnaplókat és asztali naptárakat évről évre minden csatornán nagy sikerrel értékesítjük: nyomdai megrendelőink, céges végfelhasználóink, lakossági vásárlóink, viszonteladó partnereink egyaránt kiemelik a termékek kiváló ár-érték arányát, megbízható minőségét, esztétikus megjelenését.

A 2021-re készült határidőnaplók a legkeresettebb formátumokban – A5 napi, B5 és B6 heti, illetve zseb álló – érhetők el.

A műbőr és fóliázott színes papír borítók sokféle színt és mintázatot vonultatnak fel a természet ihlette botanikai motívumoktól kezdve a kedvenc városok szimbólumain át a töretlenül népszerű absztrakt formákig.

Egyik legkedveltebb asztali naptárunk a Motivációs, amely egész évre felvértezi használóját bátorító, az álmok megvalósítására ösztönző, szórakoztató és jókedvre derítő idézettel. Remek ajándékötlet munkatársaknak, partnereknek, hasonlóan a Hangulatok asztali naptárunkhoz, amely az aktuális időszakra leginkább jellemző életérzést közvetíti.

Átlátható, a főbb elintéznivalókat rendszerező praktikus megoldást kínál az előző évben bevezetett Mindennapi tervező. A letisztult dizájnnal készült heti naptár tökéletesen személyre szabható, egyszerű és hatékony segítség a feladatok, célok megtervezésében és nyomon követésében.

Idén első alkalommal jelentettük meg a 12 színes képpel gyártott csonka lapos asztali naptárcsaládot Astro, Állatok, Természet, illetve Meditáció tematikával.Amennyiben Ön is szeretné a naptárakat arculata és igénye szerint egyediesíteni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik készséggel állnak rendelkezésére!

A 2021-es saját márkás pd naptáraink teljes kínálatát bemutató brosúra itt érhető el.