Megjelent a 2019-es Naptárkatalógus

125 éves a Pátria Nyomda
2018.09.11
Családbarát munkahely lett a Pátria
2018.10.17

Az idei naptárszezonra összeállított katalógusunkban is számos újdonságot mutatunk be Önnek a Pátria saját tervezésű és gyártású, illetve a hazai beszállítók termékeiből. Folyamatosan nyomon követjük a hazai és a külföldi trendeket és termékfejlesztéseket, ezek figyelembevételével alkottuk meg ezúttal is új, egyedi naptárainkat. Kínálatunkba idén már olyan termékek is bekerültek, mint a pd könyvjelzőnaptár, a Hangulatok fali- és asztali naptár vidám és lenyűgöző színvilágával, illetve a Mesebeli családom rajzpályázatunkra beküldött nyertes alkotásokból készült családi tervezőnaptár.

A közel 1500 termékből álló naptárválasztékunkat online is megtekintheti a www.irodaszer.patria.hu webáruházunkban, ahol gyorsan és egyszerűen adhatja le megrendelését is.

A katalógusban feltűntetett árak az áfát nem tartalmazzák, a készlet erejéig, de legkésőbb 2019. január 31-ig érvényesek.

A tartozással nem rendelkező, átutalással fizető szerződéses viszonteladó partnereinknek ezúttal is hosszabb fizetési határidőt biztosítunk az alábbiak szerint:

• 2018. szeptember 15-ig leadott megrendelés esetén 120 nap

• 2018. október 15-ig leadott megrendelés esetén 90 nap • 2018. november 15-ig leadott megrendelés esetén 60 nap

• 2018. december 15-ig leadott megrendelés esetén 30 nap

Mennyiségi kedvezményeinkkel, termékinformációkkal és megrendelésekkel kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon bizalommal kereskedelmi képviselőinkhez!

Bízunk abban, hogy idén is megtalálja szortimentünkben azokat a termékeket, amelyek Ön és partnerei legnagyobb megelégedésére szolgálnak majd 2019-ben!

Sikeres szezont kíván a Pátria Irodaszer csapata!