Megérkeztek 2020-as naptáraink, határidőnaplóink!

MagyarBrands
Idén is Kiváló Üzleti Márka lettünk!
2019.10.29
A bírósági végrehajtás fogalomtára és folyamatábrái
2019.11.14
2020 határidőnapló

2020 közelebb van, mint gondolnánk! Októberben erre néhányan talán még legyintenek, főként, ha az addig rájuk váró sűrű, munkás hónapokra gondolnak. Ám éppen a sokszor rohanósra sikerülő év végi időszak miatt érdemes már most beszerezni jövő évi mindennapjaink néhány fontos kiegészítőjét. Természetesen mindenekelőtt saját tervezésű és kivitelezésű határidőnaplóinkra, naptárainkra gondolunk!

Hány hosszú hétvégénk lesz jövőre? Mikorra esik húsvét? Kérdések, amelyeket idővel mindenki feltesz, ahogy közeledünk az év vége felé. Az internet korában persze ezekre néhány kattintás után választ kaphatunk, ám, ahogy az E-book olvasók sem szorítják ki végleg a valódi könyveket, úgy az „igazi” kalendáriumokra is mindig szükség lesz.

Főleg, hogy egy jól átlátható határidőnapló, netán fali- vagy asztali naptár nagy segítségünkre lehet teendőink rendszerezésében. Talán amiatt, hogy ezek valóban kézzel fogható „támaszaink” a mindennapokban, sokak szerint sokkal hatékonyabbak, mint a digitális változatok. Emellett pedig vitathatatlanul sokkal szebbek is!

A Pátria saját tervezésű és kivitelezésű, napi bontású határidőnaplói közt számos stílusos darabot találunk, amelyek nemcsak könnyebben szervezhetővé, de vidámabbá is tehetik következő évünket. A pd Art of Colors sorozat szivacsos borítójú, 2020-as határidőnaplói 4 szemet gyönyörködtető kivitelben kaphatók, így a színek rajongói garantáltan találnak nekik – vagy a megajándékozott személynek – tetsző változatot.

A pd Poppies 2020 határidőnaplót a pipacsok szerelmeseinek ajánljuk, a szintén keménytáblás pd Live 2020 határidőnaplót pedig azoknak, akik a borítón feltüntetett jelszó jegyében képzelik el a jövő évüket: „live, love, laugh”, azaz „élj, szeress, nevess!”

Akinek asztali naptárra van szüksége, szintén jó helyen jár webáruházunkban! Mindennapi tervező asztali naptárunkban kiválóan vezethetők heti beosztásban a teendők, miközben a szokásainak feljegyzésére is marad hely. Az előzőhöz hasonlóan spirálos kivitelű az a Motivációs asztali naptár, amelyben egész évre találhatunk szívmelengető, pozitív gondolatokat.

A végére igazi különlegességeket hagytunk. Hamar mindenki kedvencévé válhat Anyu tervez falinaptárunk, amelyben akár egy 5 fős család mindennapjait is áttekinthető formában lehet vezetni. Szórakoztató könyvjelzőnaptárainkkal pedig két legyet üthetünk egy csapásra: sem a fontos dátumokat nem fogjuk elfelejteni, sem azt, hol tartottunk éppen kedvenc könyvünkben!