Készülünk a tanévkezdésre

Sikeres országjáráson az irodaszer-divízió
2015.05.03
Új csúcstechnológiás nyomtató a digitális üzemben
2015.06.12

A korábbi évekhez hasonlóan az irodaszer-divízió idén is speciális ajánlatokkal, széles választékkal és kedvező árakkal készül a tanévkezdésre.

„A viszonteladók számára május végén jelent meg a legfontosabb iskola- és tanszereket bemutató katalógusunk akciós árakkal és hosszabb fizetési határidővel. A lakossági vásárlók pedig az ország 22 pontján található Pátria Papír szaküzletekben szerezhetik be kedvezményes áron a szükséges taneszközöket” – tájékoztat Mednyánszky Andrea kereskedelmi igazgató-helyettes.

A katalógus részletes információkkal és képekkel közel 1400, az iskolakezdéshez kapcsolódó valamennyi terméket tartalmazza, például füzeteket, jegyzettömböket, író- és rajzlapokat, mappákat, gyakorló- és foglalkoztatófüzeteket, különféle tollakat, markereket, ceruzákat, tolltartókat, iskolatáskákat, és még számtalan kisebb-nagyobb eszközt az ollótól a számológépen át a zsírkrétáig. „Az országos szaküzlethálózatunkban azonban még ennél is szélesebb kínálattal állunk egyéni és céges vevőink rendelkezésére. A szezonális választékot ezúttal is igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a legkülönfélébb vásárlói igényeket is kielégítsük, ezért minden termékcsoportban kínálunk alacsonyabb és magasabb árfekvésű és minőségű árucikkeket” – teszi hozzá a szakember.

Az irodaszer-divízió iskolakezdési programjának legnépszerűbb eleme a Sulikártya, amellyel ebben az évben 10 000 Ft feletti vásárlás esetén 15%, 10 000 Ft alatt pedig 10% kedvezménnyel lehet a szükséges iskolaszereket megvásárolni 2015. szeptember 30-ig a Pátria Papír szaküzletekben.