Játékos iskolakezdés a Pátria Papír szaküzletekben

Központosított közbeszerzés – Irodai papírok, papíráruk, író- és irodaszerek
2016.07.25
Ofszet gépmester
2016.08.28

Idén szinte játék az új tanévre való felkészülés és az iskolakezdés a Pátria Papír szaküzleteinkben. Nemcsak 10-15% kedvezményt kaphat az, aki az iskolaszerek megvásárlásakor felmutatja a 2016-os Sulikártyátde még nyereményjátékban is részt vehet, amelynek fődíja egy táblagép hordozható töltővel.

A tanévkezdés sok család számára jelent komoly anyagi megterhelést, ebben kíván segíteni idén is a Pátria Nyomda: a népszerű Sulikártya felmutatójának akár 15% kedvezményt biztosítunk bolthálózatunkban tanszerek vásárlásakor.

 

A Pátria Papír szaküzletek emellett lehengerlő áras termékekkel is várják vásárlókat augusztus 15. és augusztus 31. között az ország 23 pontján. Ebben az időszakban grafitceruzák már 25 forinttól, spirálfüzetek 199 forinttól, számológép pedig akár 599 forinttól is kaphatók. Az ajánlat időtartama alatt duplán megéri Sulikártyával vásárolni, hiszen a kedvezményre jogosító kupon felmutatói nyereményjátékban is részt vehetnek, amennyiben kitöltik a Sulikártyán található szelvényt, és azt a vásárlás során leadják a Pátria Papír szaküzlet munkatársainak.

Az országos nyereményjáték fődíja egy Overmax Qualcore tablet hordozható töltővel, míg a Pátria Nyomda Zrt. a szelvényt leadó vásárlók között további értékes díjakat is kisorsol.