Business Superbrands díjat kapott a Pátria Nyomda Zrt.

Keszüljön az új tanévre Sulikártya kedvezménnyel!
2017.06.06
Sulikezdő márkahetek a Pátria Papírnál
Kiemelt kedvezményekkel és nyereményjátékokkal készülünk a tanévre
2017.06.28

Cégünk, a Pátria Nyomda Zrt., története során immáron ötödik alkalommal érdemelte ki az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Business Superbrands-díjat.

A 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság Magyarországon immár 10. éve dönt a díjazottakról, és idén a Pátria Nyomda Zrt.-t is érdemesnek találta a Business Superbrands 2017 védjegy viselésére.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén ismét kiérdemelte a Pátria Zrt. a legkiválóbb márkáknak járó minősítést. Elsőként 2009-ben, majd ezt követően 2010-ben, 2012-ben illetve tavaly is megszereztük ezt a védjegyet. Mindez visszaigazolja számunkra fejlesztésünk eredményeit.

A Superbrands márkaminősítés nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt a vásárlók és ügyfelek mindennapi választásához. A díj erős pozitív visszajelzés az elismerést megkapó márkákról, és kizárólag szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert képviselőiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét.