Megjelent a 2017 Naptárkatalógus

Tankönyvcsomagolás
Tankönyvcsomagolás – Tartósan, gyorsan egyszerűen
2016.09.01
Gratulálunk a nyerteseknek! – Iskolaszezon nyereményjáték
2016.09.21

Készüljön a 2017-es évre a Pátria Nyomdával!

Elkészült a Pátria Irodaszer 2017-es naptárkatalógusa, amelybe ezúttal is számtalan színben és formában, változatos dizájnnal készült naptárakat válogattunk össze a leggyakrabban használt típusokból. A népszerű határidőnaplók, zsebnoteszek, speditőr- és lemeznaptárak mellett zsebirkákat, hölgyeknek szóló kalendáriumokat is kínálunk. A legjobb áras pd asztali naptárunkon kívül az idei szezonra egy új, saját gyártású képes asztali naptárral is készültünk, amelynek fantasztikus képanyagát dr. Simán László fotóművész alkotásaiból választottuk ki.

 

A 2017-es naptárkatalógusban szereplő ajánlatok szeptember 1-jétől érvényesek a készlet erejéig.
A Naptárkatalógusban szereplő termékeket megtalálja webáruházunkban, megtekintheti digitális, lapozható katalógus formában, illetve akár letöltheti weboldalunkról a teljes katalógust.

 

A legjobb áras PD asztali naptárunkon kívül az idei szezonra új, saját gyártású képes asztali naptárral is készültünk, amelynek fantasztikus képanyagát dr. Simán László fotóművész alkotásaiból választottuk ki.

 

Emellett falinaptáraink között több különlegesség is megtalálható, így a „Színezhető mandalák” naptárunk, a dietetikus segítségével összeálított, egészséges recepteket tartalmazó receptnaptárunk, valamint a Mervai Márk képevel készült „Budapest fényei” és a dr. Simán László fotóiból összeállított „Mesés északon” A/3-as méretű designnaptáraink.